TopVue Air for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

TopVue Air for Astigmatism
(2)

Prijzen vergelijken van 9,30 € tot 13,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 9,30 € tot 13,00 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 1 winkel en verpakkingen van 1, 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 9,30 € en de hoogste is 13,00 €. Bespaar tot 28%.

Koop TopVue Air for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

TopVue Air for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 1, 3 of 6 contactlenzen.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Draagtijd

TopVue Air for Astigmatism is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

TopVue Air for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

TopVue Air for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u