Biofinity Toric - Vergelijk Prijzen

Biofinity Toric
(3)

Prijzen vergelijken van 11,53 € tot 22,83 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 11,53 € tot 22,83 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 11,53 € en de hoogste is 22,83 €. Bespaar tot 50%.

Koop Biofinity Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biofinity Toric wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biofinity Toric
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Comfilcon A
 • Watergehalte
  48 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  128 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 8
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Biofinity Toric contactlenzen zijn vervaardigd door CooperVision en gemaakt van Comfilcon A materiaal. Deze lenzen zijn specifiek ontworpen voor de correctie van astigmatisme. Met een watergehalte van 48% en een zuurstofpermeabiliteit van 128 Dk/t, bieden ze een evenwichtige combinatie van comfort en gezondheid voor uw ogen.

De unieke Aquaform® Technologie van de Biofinity Toric contactlenzen houdt water in de lens vast, waardoor ze vochtig, zacht en soepel blijven. Dit maakt ze uitermate comfortabel voor langdurig gebruik. Verder biedt de Geoptimaliseerde Torische Lensgeometrie™ een stabiele en comfortabele pasvorm, waardoor een helder en scherp zicht wordt verkregen.

Een essentiële eigenschap van de Biofinity Toric contactlenzen is dat ze bedoeld zijn voor dagelijks gebruik, maar ook geschikt zijn voor continue draagcomfort van maximaal 30 dagen en 29 nachten. Dit moet echter altijd eerst goedgekeurd worden door een oogzorgspecialist.

Alles bij elkaar genomen, bieden de Biofinity Toric contactlenzen van CooperVision een uitzonderlijke visuele prestatie en comfort voor dragers met astigmatisme.

Draagtijd

Biofinity Toric is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Biofinity Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Biofinity Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4,3 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u