Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism
(2)

Prijzen vergelijken van 14,63 € tot 29,17 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 14,63 € tot 29,17 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 14,63 € en de hoogste is 29,17 €. Bespaar tot 50%.

Koop Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Samfilcon A
 • Watergehalte
  46 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  114 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Bausch + Lomb ULTRA voor Astigmatisme zijn maandelijkse torische contactlenzen gemaakt van Samfilcon A materiaal, ontworpen om astigmatisme te corrigeren. Met een watergehalte van 46%, bieden ze een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, wat bijdraagt aan gezonde ogen.

Beschikt over unieke MoistureSeal-technologie, deze lenzen behouden 95% van hun vochtigheid gedurende een volledige 16 uur, ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor droge ogen. Verder is er een OpticAlign-ontwerp gebruikt dat ervoor zorgt dat de lenzen stabiel blijven zitten en een consistent helder zicht bieden.

De Bausch + Lomb ULTRA voor Astigmatisme-lenzen zijn ontworpen met gemak in gedachten: ze hebben een oriëntatiemarkering om het inbrengen te vergemakkelijken en een lichte blauwe tint om de hanteerbaarheid te vergroten. Alles bij elkaar genomen, Bausch + Lomb ULTRA voor Astigmatisme-lenzen bieden niet alleen superieur zicht, maar ook het hele dag door comfort.

Draagtijd

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u