Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism
(2)

Prijzen vergelijken van 13,30 € tot 31,96 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 13,30 € tot 31,96 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 13,30 € en de hoogste is 31,96 €. Bespaar tot 58%.

Koop Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lotrafilcon B
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  110 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Air Optix Plus Hydraglyde voor Astigmatisme torische contactlenzen worden geproduceerd door Alcon. Deze lenzen, vervaardigd uit Lotrafilcon B materiaal, worden gekenmerkt door hun kenmerkende cilinder- en aswaarde om astigmatisme te corrigeren.

Deze lenzen staan bekend om hun zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 110 Dk/t, waardoor je ogen gezond en welvoelend blijven, zelfs na langdurig dragen. Deze lenzen hebben ook een lichtblauwe tint voor eenvoudigere bediening en bieden een watergehalte van 33%, wat bijdraagt aan hun comfort.

Belangrijk om op te merken is de unieke HydraGlyde® Moisture Matrix-technologie die de lenzen helpt bevochtigen en voorkomt dat ze uitdrogen. De SmartShield™ -technologie helpt bij de opbouw van een beschermende laag op de lenzen om het materiaal schoon te houden, en aanzienlijk de opbouw van onzuiverheden en stortingen op de lens te verminderen.

Het zijn maandelijkse lenzen en je kan ze tot 30 dagen lang dragen. Dankzij het geavanceerde ontwerp zit de lens comfortabel en stevig in het oog, zonder ongewenste rotatie die de zichtkwaliteit zou kunnen belemmeren. Alles draait om het verzekeren dat je zicht de hele dag scherp en helder blijft met de Air Optix Plus Hydraglyde voor Astigmatisme lenzen.

Draagtijd

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Air Optix Plus Hydraglyde for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u