Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal - Vergelijk Prijzen

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal
(4)

Prijzen vergelijken van 17,33 € tot 33,29 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 17,33 € tot 33,29 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 17,33 € en de hoogste is 33,29 €. Bespaar tot 48%.

Koop Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lotrafilcon B
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  138 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal contactlenzen van Alcon zijn speciaal ontworpen om presbyopie aan te pakken. Gemaakt van Lotrafilcon B, een siliconen-hydrogel materiaal, genieten deze lenzen van een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 138 Dk/t. Dit is bijzonder gunstig voor het behoud van de gezondheid van de ogen. Met een watergehalte van 33% garanderen deze lenzen een comfortabele ervaring, zelfs voor gebruikers met gevoelige ogen.

Bovendien zijn de Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal lenzen voorzien van SmartShield-technologie waardoor vuil minder snel hecht aan het lensoppervlak, en de HydraGlyde-technologie, die zorgt voor een vochtige en comfortabele lenservaring. Deze eigenschappen verlengen de duurzaamheid en het comfort van de lenzen, die zijn ontworpen voor een draagtijd van 30 dagen.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal is hun capaciteit voor een naadloze overgang tussen verschillende optische zones. Dit betekent dat u moeiteloos kunt overschakelen tussen dichtbij, gemiddeld en ver zicht zonder enige vervorming. Kortom, de Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal lenzen van Alcon bieden een uitstekende oplossing voor de correctie van presbyopie, met een focus op maximaal comfort en ooggezondheid.

Draagtijd

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u