Biofinity Multifocal - Vergelijk Prijzen

Biofinity Multifocal
(4)

Prijzen vergelijken van 15,66 € tot 32,63 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 15,66 € tot 32,63 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 15,66 € en de hoogste is 32,63 €. Bespaar tot 52%.

Koop Biofinity Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biofinity Multifocal wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biofinity Multifocal
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Comfilcon A
 • Watergehalte
  48 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  142 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Biofinity Multifocal contactlenzen, geproduceerd door CooperVision, worden vervaardigd uit het materiaal Comfilcon A. Deze maandelijkse multifocale lenzen zijn speciaal ontworpen om presbyopie te corrigeren. Ze bevatten 48% water, wat het draagcomfort aanzienlijk verhoogt.

Aquaform®-technologie stelt deze lenzen in staat om vocht vast te houden en zo uitdroging te voorkomen. Het biedt ook een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 142 Dk/t waardoor uw ogen fris en gezond blijven.

De Biofinity Multifocal lenzen hebben twee verschillende optische ontwerpen, gecombineerd door de unieke Balanced Progressive®-technologie van CooperVision. Hierdoor leveren zij uitzonderlijk scherp zicht op alle afstanden.

Interessant is dat deze lenzen ook geschikt zijn voor verlengd dragen, dankzij hun unieke samenstelling en materiaaleigenschappen. Ze kunnen gedurende 30 dagen en 29 nachten continu gedragen worden, maar altijd onder toezicht van een oogzorgspecialist.

Dus als u op zoek bent naar een kwaliteitsvolle multifocale lens, dan is de Biofinity Multifocal misschien wel de juiste keuze voor u.

Draagtijd

Biofinity Multifocal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Biofinity Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Biofinity Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten