PureVision 2 for Presbyopia - Vergelijk Prijzen

PureVision 2 for Presbyopia
(2)

Prijzen vergelijken van 15,33 € tot 28,98 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 15,33 € tot 28,98 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 6 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 15,33 € en de hoogste is 28,98 €. Bespaar tot 47%.

Koop PureVision 2 for Presbyopia online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

PureVision 2 for Presbyopia wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  PureVision 2 for Presbyopia
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Balafilcon A
 • Watergehalte
  36 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  130 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

PureVision 2 voor Presbyopia contactlenzen zijn vervaardigd door Bausch + Lomb. Ze zijn gemaakt van Balafilcon A en bieden een watergehalte van 36%. Ze zijn speciaal ontworpen voor de correctie van presbyopie, een veelvoorkomend oogdefect dat deel uitmaakt van het natuurlijke verouderingsproces en een slecht zicht op korte afstanden veroorzaakt.

Deze lenzen zijn geschikt voor langdurig dragen. Bausch + Lomb keurt deze lenzen goed voor dagelijks gebruik en ook voor continu of verlengd dragen. Dit betekent dat ze tot 30 dagen onafgebroken kunnen worden gedragen, zelfs tijdens het slapen. Het specifieke ontwerp van de PureVision 2 voor Presbyopia zorgt voor een scherp zicht op alle afstanden. Ze zijn multifocale lenzen, dus ze zijn ideaal voor mensen met presbyopie die helder willen zien op alle afstanden.

De PureVision 2 voor Presbyopia lenzen zijn silicone-hydrogel lenzen die de noodzakelijke zuurstofvoorziening voor het hoornvlies van het oog mogelijk maken. Ze hebben een zuurstofdoorlaatbaarheid van 130 Dk/t, waardoor ze comfortabel te dragen zijn. Ze zijn ontworpen met comfortabele en dunne afgeronde randen voor een hele dag comfortabel dragen.

Draagtijd

PureVision 2 for Presbyopia is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

PureVision 2 for Presbyopia is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

PureVision 2 for Presbyopia heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u