PureVision 2 HD - Vergelijk Prijzen

PureVision 2 HD
(4)

Prijzen vergelijken van 8,30 € tot 15,83 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 8,30 € tot 15,83 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijs Geschiedenis

De laagste prijs gedurende de afgelopen 12 maanden is 6,33 € per maand.

Momenteel is de laagste prijs 8,30 € per maand.

Hoe koop je contactlenzen online?

Als je nog nooit contactlenzen online hebt gekocht, kan je onze eenvoudige gids volgen: hoe koop je contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 6 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 8,30 € en de hoogste is 15,83 €. Bespaar tot 48%.

Koop PureVision 2 HD online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

PureVision 2 HD wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  PureVision 2 HD
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Balafilcon A
 • Watergehalte
  36 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  130 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

PureVision 2 HD contactlenzen, vervaardigd door Bausch + Lomb, zijn gemaakt van Balafilcon A materiaal en hebben een watergehalte van 36%. Deze lenzen onderscheiden zich door hun hoog zuurstofdoorlatendheid van 130 Dk/t, wat bijdraagt aan gezondere ogen en ultiem comfort, zelfs bij verzwaard gebruik.

De PureVision 2 HD kennen een geavanceerde ComfortMoist technologie, die een rijke vochtigheid aan het oppervlak van de lens toevoegt. Ondanks hun uitzonderlijke dunheid, bieden ze onovertroffen comfort gedurende de hele dag en zijn gemakkelijk hanteerbaar. Het asferisch oppervlak garandeert ook een scherp en helder zicht, zelfs bij weinig licht, waardoor het uitermate geschikt is voor bestuurders, studenten of sporters.

Wanneer je toestemming hebt van een oogspecialist, kunnen deze lenzen continu worden gedragen tot maximaal 30 dagen. Al met al, de PureVision 2 HD bieden een superieure draagervaring voor degenen die zich richten op comfort en visuele helderheid.

Draagtijd

PureVision 2 HD is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Beoordelingen

PureVision 2 HD heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u