PureVision 2 for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

PureVision 2 for Astigmatism
(3)

Prijzen vergelijken van 12,60 € tot 17,99 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 12,60 € tot 17,99 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 4 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 12,60 € en de hoogste is 17,99 €. Bespaar tot 30%.

Koop PureVision 2 for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

PureVision 2 for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  PureVision 2 for Astigmatism
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Balafilcon A
 • Watergehalte
  36 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  91 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.9
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

PureVision 2 voor astigmatisme zijn maandelijkse contactlenzen vervaardigd door Bausch + Lomb uit Balafilcon A. Ze hebben een watergehalte van 36%, wat bijdraagt aan het comfort tijdens het dragen.

De specifieke kenmerken van deze lenzen liggen in hun AutoAlign-ontwerp, dat helpt de lens te stabiliseren op het oog, waardoor wazigheid en onduidelijkheid worden verminderd. De PureVision 2-lens voor Astigmatisme biedt een zuurstofdoorlaatbaarheid van 91 Dk/t, waardoor ze ook geschikt zijn voor continu dragen tot 30 dagen en 29 nachten na advies van een oogspecialist.

De ComfortMoist-technologie van de PureVision 2-lenzen geeft een hoger vochtgehalte aan het lensoppervlak, wat bijdraagt aan een comfortabele ervaring gedurende de hele dag. Bovendien zijn de lenzen ondanks hun dunheid gemakkelijk hanteerbaar.

Al met al zijn de PureVision 2-lenzen voor astigmatisme een uitstekende optie voor mensen met astigmatisme, zowel omdat ze comfortabel zijn als omdat ze een helder en stabiel zicht bieden.

Draagtijd

PureVision 2 for Astigmatism is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

PureVision 2 for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

PureVision 2 for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u