Wat is Lenspricer?

Lenspricer is een prijsvergelijkingswebsite voor contactlenzen. Hier kunt u prijzen van uw contactlenzen vergelijken en vindt u ze tegen de beste prijs online, zodat u veel geld kunt besparen op uw contactlenzen.

Ons eigen onderzoek toont aan dat u doorgaans 40% tot 80% kunt besparen door uw contactlenzen online te kopen bij de goedkoopste plaats, in vergelijking met de traditionele optiekketens.

Hoe werkt Lenspricer?

De prijsrobot van Lenspricer werkt de prijzen van alle contactlenzen meerdere keren per dag bij, zodat u altijd zeker kunt zijn van uw contactlenzen tegen de beste prijs. Lenspricer converteert de prijs van pakketten naar een maandelijks kosten, zodat het eenvoudig is om prijzen te vergelijken over pakketten met verschillende hoeveelheden contactlenzen, zodat u zeker bent van de beste prijs.

Hoe verdient Lenspricer geld?

Lenspricer heeft samenwerkingen met enkele van de winkels die contactlenzen verkopen. Dit betekent dat Lenspricer geld verdient door klanten door te sturen naar de winkels.

Wie zit er achter Lenspricer?

Lenspricer werd gestart in 2023 door Rasmus Adeltoft. Hij had zelf ontdekt dat hij veel geld kon besparen door contactlenzen online te kopen, maar miste een goed hulpmiddel om alle prijzen in één keer te vergelijken en snel een overzicht te krijgen. Hij wilde dit delen met andere contactlensgebruikers, en daarom werd Lenspricer opgericht.