TopVue Air Multifocal - Vergelijk Prijzen

TopVue Air Multifocal
(1)

Prijzen vergelijken van 13,50 € tot 17,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 13,50 € tot 17,00 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 1 winkel en verpakkingen van 1, 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 13,50 € en de hoogste is 17,00 €. Bespaar tot 21%.

Koop TopVue Air Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

TopVue Air Multifocal wordt verkocht in dozen met 1, 3 of 6 contactlenzen.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Draagtijd

TopVue Air Multifocal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

TopVue Air Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

TopVue Air Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten