Clariti 1 Day Multifocal - Vergelijk Prijzen

Clariti 1 Day Multifocal
(3)

Prijzen vergelijken van 57,99 € tot 78,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 57,99 € tot 78,00 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 57,99 € en de hoogste is 78,00 €. Bespaar tot 26%.

Koop Clariti 1 Day Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Clariti 1 Day Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Clariti 1 Day Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  86 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -6 tot 5
 • Diameter
  14.1
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Clariti 1 Day Multifocal contactlenzen van CooperVision zijn gemaakt van Somofilcon A, een hoog ademend silicone-hydrogelmateriaal. Met een watergehalte van 56% bieden deze lenzen de hele dag door een optimaal draagcomfort. Deze multifocale daglenzen zijn ontworpen om presbyopie te corrigeren en zorgen voor een scherp gezichtsvermogen op alle afstanden - dichtbij, op middellange afstand en ver weg.

Clariti 1 Day Multifocal-lenzen benutten de voordelen van de WetLoc-technologie, die natuurlijke vochtigheid en comfort garandeert gedurende de dag. Deze technologie trekt watermoleculen aan en houdt ze vast aan het lensoppervlak, waardoor de lenzen de hele dag door gehydrateerd blijven. Bovendien bootsen deze lenzen door de gelijkmatige vochtverdeling over de lens de natuurlijke hydratatietoestand van een gezond menselijk oog na.

Deze contactlenzen zijn een gezonder alternatief voor hydrogel-lenzen, aangezien ze meer zuurstof naar het hoornvlies vrijgeven, dankzij hun hoge zuurstofdoorlatendheid van 86 Dk/t. Dit zorgt voor gezondere ogen in vergelijking met traditionele hydrogel-lenzen. Geschikt voor mensen met een actieve levensstijl, Clariti 1 Day Multifocal-lenzen bieden uitstekend zicht en draagcomfort.

Draagtijd

Clariti 1 Day Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

Clariti 1 Day Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Clariti 1 Day Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u