Dailies AquaComfort Plus Multifocal - Vergelijk Prijzen

Dailies AquaComfort Plus Multifocal
(2)

Prijzen vergelijken van 57,97 € tot 85,88 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 57,97 € tot 85,88 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 57,97 € en de hoogste is 85,88 €. Bespaar tot 32%.

Koop Dailies AquaComfort Plus Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies AquaComfort Plus Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Nelfilcon A
 • Watergehalte
  69 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  26 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Dailies AquaComfort Plus Multifocal zijn eendaagse multifocale contactlenzen van Alcon, ontworpen om presbyopie te corrigeren. Deze veelvoorkomende gezichtsafwijking treft veel volwassenen rond de leeftijd van 40. De lenzen zijn gemaakt van Nelfilcon A, met een hoog watergehalte van 69%, wat bijdraagt aan het comfort.

Dankzij de unieke Precision Profile-technologie zorgen ze voor een soepele overgang tussen verschillende optische zones. Het midden van de lens is ontworpen om het zicht van dichtbij te verbeteren. Tegelijkertijd zorgt een continue overgang naar de randen van de lens voor helder zicht op grotere afstanden. De menselijke ogen hebben het natuurlijke vermogen om op elk moment alleen de benodigde zone van de lens te gebruiken.

De Dailies AquaComfort Plus Multifocal lenzen bevatten een vochtinbrengende smeermiddel genaamd HPMC. Daarnaast bevatten ze een combinatie van twee andere belangrijke stoffen - PVA (polyvinylalcohol) en PEG (polyethyleenglycol). PVA is ingebed in het lensmateriaal en wordt bij elke knippering naar het oppervlak vrijgegeven. De zuurstofdoorlaatbaarheid is 26 Dk/t.

Draagtijd

Dailies AquaComfort Plus Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

Dailies AquaComfort Plus Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Dailies AquaComfort Plus Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u