Dailies AquaComfort Plus - Vergelijk Prijzen

Dailies AquaComfort Plus
(2)

Prijzen vergelijken van 25,00 € tot 54,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 25,00 € tot 54,00 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 25,00 € en de hoogste is 54,00 €. Bespaar tot 54%.

Koop Dailies AquaComfort Plus online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies AquaComfort Plus wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies AquaComfort Plus
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Nelfilcon A
 • Watergehalte
  69 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  26 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -15 tot 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Alcon's Dailies AquaComfort Plus zijn dagelijkse contactlenzen gemaakt van het materiaal Nelfilcon A, gekend voor zijn bijzonder hoge watergehalte (69%). Deze lenzen zijn ontworpen voor de correctie van bijziendheid en verziendheid en zorgen voor een uitzonderlijk draagcomfort.

Een uniek kenmerk van deze lenzen is het gebruik van drie hydraterende stoffen. Ten eerste bevat de blisterverpakking een HPMC smeermiddel dat onmiddellijk comfort biedt bij het inzetten van de lens. Ten tweede is er een PVA vochtabsorberend middel dat gedurende de dag vocht vrijgeeft met elke knippering. Ten slotte minimaliseert een natmakend PEG-agentschap de wrijving tussen de lens en het ooglid, wat bijdraagt tot een hoog draagcomfort.

De Dailies AquaComfort Plus lenzen bieden niet alleen hoogwaardig draagcomfort, maar ook een verhoogde visuele scherpte. Tegelijkertijd zijn deze lenzen bijzonder gebruiksvriendelijk, dankzij de tweekleurige tint voor eenvoudige hantering.

Al met al zijn Dailies AquaComfort Plus lenzen een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar dagelijkse wegwerplenzen die een optimale hydratatie en superieure prestaties bieden.

Draagtijd

Dailies AquaComfort Plus is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Dailies AquaComfort Plus heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u