Dailies AquaComfort Plus Toric - Vergelijk Prijzen

Dailies AquaComfort Plus Toric
(2)

Prijzen vergelijken van 39,97 € tot 72,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 39,97 € tot 72,00 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 39,97 € en de hoogste is 72,00 €. Bespaar tot 44%.

Koop Dailies AquaComfort Plus Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies AquaComfort Plus Toric wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies AquaComfort Plus Toric
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Nelfilcon A
 • Watergehalte
  69 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  26 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -9 tot 4
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.8
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Dailies AquaComfort Plus Toric contactlenzen zijn van de fabrikant Alcon. Deze lenzen hebben een unieke bevochtigingstechnologie die ervoor zorgt dat lenzengedragers uitzonderlijk comfort ervaren. Ze zijn vervaardigd van Nelfilcon A-materiaal en hebben een zeer hoge waterinhoud van 69%.

Met name voor mensen met astigmatisme, een afwijking in de oogbolcurve, bieden deze lenzen een helder en stabiel zicht. De speciale Precision Curve-design van deze lenzen zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld en de lens op de juiste positie blijft zitten. Dit design heeft bovendien twee dunne zones, wat bijdraagt aan de superieure stabiliteit van de lens.

De Dailies AquaComfort Plus Toric lenzen zijn daglenzen, wat betekent dat ze na een dag dragen weggegooid worden. Deze lenzen zijn geweldig voor diegenen die houden van de hygiëne van elke dag een vers paar lenzen. Bovendien, met hun zuurstofdoorlaatbaarheid van 26 Dk/t, dragen deze lenzen bij aan de gezondheid van je ogen.

Kortom, de Dailies AquaComfort Plus Toric contactlenzen bieden comfort, gemak en duidelijk zicht voor mensen met astigmatisme.

Draagtijd

Dailies AquaComfort Plus Toric is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

Dailies AquaComfort Plus Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Dailies AquaComfort Plus Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u