MyDay daily disposable toric - Vergelijk Prijzen

MyDay daily disposable toric
(1)

Prijzen vergelijken van 61,33 € tot 97,88 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 61,33 € tot 97,88 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 61,33 € en de hoogste is 97,88 €. Bespaar tot 37%.

Koop MyDay daily disposable toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

MyDay daily disposable toric wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  MyDay daily disposable toric
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Stenfilcon A
 • Watergehalte
  54 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  80 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -10 tot 8
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

MyDay dagelijkse wegwerptorische contactlenzen zijn vervaardigd door CooperVision en gemaakt van het materiaal Stenfilcon A. Deze lenzen bevatten een watergehalte van 54%, wat bijdraagt aan het draagcomfort. Ze maken gebruik van de Optimized Toric Lens Geometry™ technologie, wat ervoor zorgt dat de lenzen zich goed aanpassen aan het oog en altijd in de juiste positie geplaatst zijn. Dit zorgt voor een goede visuele scherpte, een stabiele pasvorm en comfort gedurende de dag.

MyDay dagelijkse wegwerptorische contactlenzen onderscheiden zich door de toepassing van Aquaform® Technologie. Deze baanbrekende technologie maakt het mogelijk om materialen op unieke wijze te combineren en vocht in de lens te sluiten. Dankzij deze functie blijven de lenzen vochtig, zacht en flexibel, terwijl ze een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 80 Dk/t garanderen.

Nog een kenmerk van deze lenzen is hun hanteerbaarheid. Ze zijn lichtblauw getint, wat het inbrengen vergemakkelijkt. Alles bij elkaar genomen, zijn MyDay dagelijkse wegwerptorische contactlenzen een geweldig product voor wie perfect zicht en de hele dag comfort in één lens wil combineren.

Draagtijd

MyDay daily disposable toric is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

MyDay daily disposable toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

MyDay daily disposable toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u