Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
(3)

Prijzen vergelijken van 58,22 € tot 101,88 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 58,22 € tot 101,88 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 58,22 € en de hoogste is 101,88 €. Bespaar tot 43%.

Koop Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  121 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 4
 • Diameter
  14.3
 • BC
  8.5
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe voor Astigmatisme, gemaakt door Johnson & Johnson, zijn dagelijkse torische contactlenzen vervaardigd uit Senofilcon A, een hoog ademend siliconen-hydrogel materiaal. Deze lenzen, met een watergehalte van 38%, dienen om astigmatisme te corrigeren met een toegevoegde cilinder- en aswaarde.

Dankzij de innovatieve HydraLuxe-technologie bevatten de lenzen moleculen die sterk lijken op onze natuurlijke tranen die de tranenfilm ondersteunen, waardoor een gezond en comfortabel gevoel gewaarborgd blijft tijdens het dragen. Deze lenzen zijn daardoor zeer geschikt voor mensen met droge ogen of een actieve levensstijl.

Daarnaast is de Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe voor Astigmatisme lichtblauw getint voor eenvoudigere manipulatie. De perfecte stabiliteit op het oog wordt gewaarborgd door de Blink Stabilized®-technologie, die gebruik maakt van de natuurlijke beweging van de oogleden om helder zicht te garanderen.

Draagtijd

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u