MyDay daily disposable multifocal - Vergelijk Prijzen

MyDay daily disposable multifocal
(4)

Prijzen vergelijken van 65,99 € tot 85,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 65,99 € tot 85,00 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 5 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 65,99 € en de hoogste is 85,00 €. Bespaar tot 22%.

Koop MyDay daily disposable multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

MyDay daily disposable multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  MyDay daily disposable multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Stenfilcon A
 • Watergehalte
  54 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  100 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

MyDay daily disposable multifocal contactlenzen zijn afkomstig van CooperVision en vervaardigd uit Stenfilcon A materiaal. Deze silicone-hydrogel lenzen zijn ideaal voor de correctie van presbyopie, en hebben een watergehalte van 54%. Ze zijn speciaal ontworpen voor dagelijks vervanging en bieden bijzonder veel comfort.

Uniek aan deze multifocale lenzen is het gebruik van de gepatenteerde Binocular Progressive System technologie van CooperVision. Dit 3-ADD-systeem zorgt voor helder zicht op alle afstanden: dichtbij, veraf en daartussenin.

Daarnaast maken de MyDay lenzen gebruik van de Aquaform technologie. Deze unieke technologie combineert de materialen op een manier dat water in de lens wordt vastgehouden, wat bijdraagt aan zowel de hydratatie als de flexibiliteit van de lens. Met een zeer goede zuurstofdoorlaatbaarheid van 100 Dk/t, zorgt MyDay voor voldoende zuurstoftoevoer naar het oog, voor heldere en gezonde ogen.

Draagtijd

MyDay daily disposable multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

MyDay daily disposable multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

MyDay daily disposable multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u