Biotrue ONEday for Presbyopia - Vergelijk Prijzen

Biotrue ONEday for Presbyopia
(4)

Prijzen vergelijken van 49,19 € tot 80,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 49,19 € tot 80,00 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 49,19 € en de hoogste is 80,00 €. Bespaar tot 39%.

Koop Biotrue ONEday for Presbyopia online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biotrue ONEday for Presbyopia wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biotrue ONEday for Presbyopia
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Nesofilcon A
 • Watergehalte
  78 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  42 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6.5
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Biotrue ONEday voor Presbyopia van Bausch + Lomb zijn multifocale contactlenzen, speciaal ontworpen voor personen met presbyopie. Deze lenzen maken gebruik van een technologie met drie zones die de natuurlijke eigenschappen van het oog benutten om op dichtbij, veraf en alle tussenliggende afstanden te focussen.

Vervaardigd uit HyperGel materiaal genaamd Nesofilcon A, combineren deze lenzen de kenmerken van klassieke hydrogel en silicone hydrogel. Dit resulteert in een hoge watergehalte van 78% en een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Het materiaal, gecombineerd met de unieke technologie, helpt de lenzen om aangenaam vochtig te blijven en uitstekende optische prestaties te behouden gedurende de gehele draagtijd.

De Biotrue ONEday voor Presbyopia lenzen bieden een effectieve oplossing voor zichtcorrectie op alle afstanden, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met presbyopie. Het is belangrijk om op te merken dat deze lenzen bedoeld zijn voor eenmalig gebruik gedurende een dag.

Draagtijd

Biotrue ONEday for Presbyopia is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

Biotrue ONEday for Presbyopia is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Biotrue ONEday for Presbyopia heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u