Biotrue ONEday for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Biotrue ONEday for Astigmatism
(2)

Prijzen vergelijken van 49,33 € tot 72,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 49,33 € tot 72,00 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 49,33 € en de hoogste is 72,00 €. Bespaar tot 31%.

Koop Biotrue ONEday for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biotrue ONEday for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biotrue ONEday for Astigmatism
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Nesofilcon A
 • Watergehalte
  78 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  42 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Biotrue ONEday voor astigmatisme zijn dagelijkse torische lenzen vervaardigd door de gerenommeerde producent Bausch + Lomb. Deze lenzen zijn gemaakt van een geavanceerd HyperGel materiaal, ook bekend als Nesofilcon A, wat zorgt voor een hoge watergehalte en zuurstofdoorlaatbaarheid.

De unieke samenstelling van deze lenzen, met een watergehalte van 78%, evenaart het natuurlijke watergehalte in het menselijk hoornvlies. Dit resulteert in uitzonderlijk comfort en prestaties gedurende de dag, waardoor ze ook geschikt zijn voor dragers met gevoelige ogen.

Onderzoek en tests hebben aangetoond dat de Biotrue ONEday voor astigmatisme lenzen tot 98% van hun vocht tot 16 uur kunnen vasthouden. De lenzen zijn ook ontworpen met een geavanceerde technologie die de lens op het oog stabiliseert, terwijl het een ultradunne lens behoudt voor een nog grotere zuurstofdoorlaatbaarheid.

Deze hightech design van de Biotrue ONEday lenzen zorgt ook voor een scherp zicht terwijl het schittering vermindert, zelfs in slechte verlichting. Ze zijn ook licht getint voor gemakkelijkere zichtbaarheid en handling.

De zuurstofdoorlaatbaarheid van deze lenzen wordt gemeten op 42 DK/t, wat bijdraagt aan het verbeterde comfort en prestatie, waardoor de lenzen comfortabel te dragen zijn gedurende de gehele dag. Kortom, de Biotrue ONEday voor astigmatisme lenzen zijn een uitstekende optie voor diegenen die zoeken naar comfort, prestatie en gemak.

Draagtijd

Biotrue ONEday for Astigmatism is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

Biotrue ONEday for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Biotrue ONEday for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u