Clariti 1 Day - Vergelijk Prijzen

Clariti 1 Day
(3)

Prijzen vergelijken van 33,99 € tot 58,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 33,99 € tot 58,00 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 33,99 € en de hoogste is 58,00 €. Bespaar tot 41%.

Koop Clariti 1 Day online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Clariti 1 Day wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Clariti 1 Day
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  86 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -10 tot 8
 • Diameter
  14.1
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Clariti 1 Day contactlenzen zijn daglenzen van siliconen-hydrogel, ontworpen door CooperVision. Deze lenzen, gemaakt van Somofilcon A, zijn ontworpen om myopie en hypermetropie te corrigeren. Met hun hoge watergehalte van 56%, zorgen ze voor hoog draagcomfort gedurende de dag.

Clariti 1 Day lenzen zijn uitgerust met de unieke WetLoc-technologie. Deze technologie houdt de lenzen op natuurlijke wijze vochtig en comfortabel gedurende de dag, door watermoleculen aan te trekken en vast te houden op het lensoppervlak. Dit handhaaft een evenwichtige verdeling van vocht over de lens en bootst de natuurlijke hydratatietoestand van een gezond menselijk oog na.

De siliconen-hydrogel materiaal van de Clariti 1 Day lenzen is een gezonder alternatief voor hydrogel lenzen. Het biedt de ogen meer zuurstof, met een indrukwekkende zuurstofdoorlaatbaarheid van 86 Dk/t. Hierdoor kan de Clariti 1 Day lens de cornea 100% laten ademen, wat bijdraagt aan de gezondheid van de ogen.

Clariti 1 Day lenzen zijn onderdeel van de populaire en betaalbare familie van Clariti-lenzen van CooperVision. Naast de normale correctielenzen, zijn er ook Clariti 1 Day lenzen beschikbaar voor astigmatisme en multifocale correcties.

Draagtijd

Clariti 1 Day is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Clariti 1 Day heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u