Proclear Multifocal XR - Vergelijk Prijzen

Proclear Multifocal XR
(1)

Prijzen vergelijken van 26,33 € tot 37,50 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 26,33 € tot 37,50 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 5 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 26,33 € en de hoogste is 37,50 €. Bespaar tot 30%.

Koop Proclear Multifocal XR online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear Multifocal XR wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Proclear Multifocal XR
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Omafilcon B
 • Watergehalte
  60 %, 62 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  42 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -20 tot 20
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Proclear Multifocal XR contactlenzen zijn maandelijkse multifocale lenzen geproduceerd door CooperVision. Ze zijn gemaakt van Omafilcon B materiaal en hebben een watergehalte tussen 60% en 62%. Deze lenzen leveren een uitstekend, helder zicht op alle afstanden en zijn speciaal ontworpen voor mensen met presbyopie en droge ogen.

De Proclear Multifocal XR lenzen helpen u een perfecte focus te bereiken op alle afstanden dankzij hun geavanceerde ontwerp. De innovatieve 'Balanced Progressive™'-technologie maakt het mogelijk een duidelijk en comfortabel zicht te behouden, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor patiënten met een hoge additiewaarde van presbyopie, tot +4.00 (ADD Power).

Naast hun multifocale eigenschappen, maken de Proclear lenzen gebruik van een hydratatie technologie, waarbij een hydrofiele (waterbindende) fosforylcholine substantie in het materiaal wordt opgenomen. Deze vormt een beschermende laag op het oppervlak van de lens, wat helpt tegen uitdroging en de ophoping van afzettingen en onzuiverheden voorkomt. Hierdoor zijn de Proclear Multifocal XR lenzen comfortabel te dragen voor een periode van 30 dagen, met een zuurstofdoorlaatbaarheid van 42 Dk/t.

Draagtijd

Proclear Multifocal XR is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Proclear Multifocal XR is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Proclear Multifocal XR heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u