Proclear Multifocal Toric - Vergelijk Prijzen

Proclear Multifocal Toric
(1)

Prijzen vergelijken van 32,33 € tot 45,83 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 32,33 € tot 45,83 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 5 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 32,33 € en de hoogste is 45,83 €. Bespaar tot 29%.

Koop Proclear Multifocal Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear Multifocal Toric wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Proclear Multifocal Toric contactlenzen van CooperVision bieden een ideale oplossing voor mensen die last hebben van zowel astigmatisme als leesproblemen. Vervaardigd van Omafilcon B, deze multifocale maandelijkse lenzen combineren sferische en torische aspecten voor extra effectiviteit.

Belangrijk om te weten is dat Proclear Multifocal Toric lenzen niet bedoeld zijn voor permanent dragen. Ze moeten elke dag worden verwijderd en de nodige zorg krijgen. Ondanks dit, zijn deze lenzen ook voorzien van een hoog watergehalte van rond de 60 tot 62 procent, waardoor ze een hoge weerstand tegen droogte hebben.

Proclear Multifocal Toric lenzen blijven heel de dag comfortabel vochtig en zijn geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Dankzij deze eigenschappen blijven de lenzen maar liefst 96% gehydrateerd, zelfs na 12 uur gedragen te worden. Zo bieden de Proclear Multifocal Toric lenzen u een ongekend comfort, terwijl ze de binoculaire visuele scherpte op alle afstanden maximaliseren.

Beoordelingen

Proclear Multifocal Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten