Miru 1 Month Multifocal - Vergelijk Prijzen

Miru 1 Month Multifocal
(4)

Prijzen vergelijken van 15,81 € tot 21,67 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 15,81 € tot 21,67 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 4 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 15,81 € en de hoogste is 21,67 €. Bespaar tot 27%.

Koop Miru 1 Month Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Miru 1 Month Multifocal wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Miru 1 Month Multifocal
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Menicon
 • Materiaal
  Asmofilcon A
 • Watergehalte
  40 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  129 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -13 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.menicon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Miru 1 Month Multifocal contactlenzen zijn vervaardigd door Menicon. Dit zijn multifocale lenzen, speciaal ontworpen voor de correctie van presbyopie, en een draagtijd van 30 dagen bieden. Ze zijn gemaakt van Asmofilcon A en houden een watergehalte van 40%.

Kenmerkend voor deze lenzen zijn hun hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, met een DK/t-waarde van 129. Dit zorgt voor maximale zuurstofvoorziening naar alle delen van het oog, en dus voor gezondere ogen. De lenzen hebben ook MeniSilk™ en Nanogloss™ technologieën van Menicon, deze technologieën zorgen voor extra hydratatie en comfort. Daarnaast hebben de lenzen een glad oppervlak dat de vorming van afzettingen en bacteriën minimaliseert, terwijl het de hydratatie verbetert.

De Miru 1 Month Multifocal lenzen zijn uitgerust met een zichtbare tint om het hanteren te vergemakkelijken. Ze zijn beschikbaar met LOW en HIGH toevoegingen, waarbij LOW wordt aanbevolen voor waarden die niet hoger zijn dan +1.75, en HIGH voor waarden boven +2.00. Al met al, de Miru 1 Month Multifocal lenzen bieden scherp zicht op alle afstanden dankzij de combinaties van optische zones die vloeiend in elkaar overgaan.

Draagtijd

Miru 1 Month Multifocal is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Miru 1 Month Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Miru 1 Month Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u