Dailies Total1 for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Dailies Total1 for Astigmatism
(3)

Prijzen vergelijken van 79,33 € tot 95,88 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 79,33 € tot 95,88 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 79,33 € en de hoogste is 95,88 €. Bespaar tot 17%.

Koop Dailies Total1 for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies Total1 for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies Total1 for Astigmatism
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Delefilcon A
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  127 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -8 tot 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Dailies Total1 voor Astigmatisme van Alcon zijn dagelijkse torische contactlenzen vervaardigd uit Delefilcon A. De lenzen zetten zich snel in de juiste positie, gemiddeld binnen 37 seconden, en blijven gedurende de dag op een correcte plaats dankzij Alcon’s beproefde lensontwerp, de PRECISION BALANCE 8/4. Ze zijn speciaal ontworpen om een nauwkeurige visuele scherpte te bieden aan mensen met astigmatisme.

Wat deze lenzen extra aantrekkelijk maakt, is hun watergradiënt technologie. Het kernmateriaal van de lens, een silicone-hydrogel, heeft een watergehalte van 33%. Dit zorgt voor een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 127 Dk/t, wat ideaal is voor de gezondheid van uw ogen. Aan de oppervlakte van de lens, die in contact komt met uw gevoelige oogweefsels, benadert het watergehalte 100%. Dit maakt de lenzen uitzonderlijk comfortabel, zelfs voor gevoelige ogen.

Dailies Total1 voor Astigmatisme is een daglens. Dit betekent dat u elke dag een nieuw, perfect schoon paar lenzen in doet en ze na gebruik simpelweg weggooit. Dergelijke lenzen worden algemeen beschouwd als de gezondste vorm van lensdragen. Kortom, Dailies Total1 voor Astigmatisme biedt zowel comfort als duidelijk zicht voor degenen met astigmatisme.

Draagtijd

Dailies Total1 for Astigmatism is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

Dailies Total1 for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Dailies Total1 for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u