Clariti Toric - Vergelijk Prijzen

Clariti Toric
(2)

Prijzen vergelijken van 11,33 € tot 20,83 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 11,33 € tot 20,83 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 3 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 11,33 € en de hoogste is 20,83 €. Bespaar tot 46%.

Koop Clariti Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Clariti Toric wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Clariti Toric
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  57 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Clariti Toric contactlenzen zijn maandelijkse lenzen die worden geproduceerd door CooperVision, specifiek ontworpen voor de correctie van astigmatisme. Deze lenzen bezitten niet alleen een normale sterktecorrectie, maar hebben ook een cilinder- en aswaarde. De lenzen, gemaakt van Somofilcon A, hebben een hoge zuurstofdoorlatendheid van 57 Dk/t en een watergehalte van 56%.

Clariti Toric-lenzen zorgen ervoor dat je ogen zich fris en gezond voelen, de hele dag door. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van AquaGen-technologie, een proces dat tijdens de productie wordt gebruikt om continu bevochtigbaarheid te garanderen. De lenzen van Clariti Toric behouden het vocht op natuurlijke wijze, waardoor ze comfortabel blijven gedurende de dag.

Daarnaast bieden Clariti Toric-lenzen een geoptimaliseerd ontwerp dat past bij de natuurlijke hydratatie van een gezond menselijk oog. Ze bevatten een hoger percentage water, essentieel voor het comfortabel dragen van de lenzen. De siliconen-hydrogel legt meer zuurstof vast en laat deze vrij komen op het hoornvlies, resulterend in gezondere ogen.

Clariti Toric maakt gebruik van geavanceerde Edge-technologie voor een ongelooflijk fijne lensrand, wat lensbewustzijn vermindert en comfort verbetert. Alles bij elkaar genomen, zorgen Clariti Toric-lenzen voor optimaal comfort en hoornvliesgezondheid.

Draagtijd

Clariti Toric is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Clariti Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Clariti Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u