Acuvue Vita for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Acuvue Vita for Astigmatism
(2)

Prijzen vergelijken van 13,33 € tot 23,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 13,33 € tot 23,00 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 4 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 13,33 € en de hoogste is 23,00 €. Bespaar tot 42%.

Koop Acuvue Vita for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Vita for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Vita for Astigmatism
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon C
 • Watergehalte
  41 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  129 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Vita voor Astigmatisme zijn contactlenzen van siliconen-hydrogel, geproduceerd door Johnson & Johnson. Ze zijn van het torische type, ontworpen om astigmatisme te corrigeren. Gemaakt van Senofilcon C, hebben ze een watergehalte van 41%, wat bijdraagt aan hun draagcomfort.

Deze lenzen zijn bedoeld voor dagelijks gebruik en moeten na 30 dagen worden vervangen. Ze zijn niet bedoeld voor langdurig dragen en hebben een zuurstofdoorlaatbaarheid van 129 Dk/t. Een onderscheidende eigenschap van Acuvue Vita voor Astigmatisme is het gebruik van de revolutionaire HydraMax™-technologie die de hydratatie van de lenzen maximaliseert en behoudt.

Daarnaast hebben de lenzen een uniek versneld stabilisatieontwerp dat bekend staat als het BLINK STABILIZED Design. Deze technologie maakt gebruik van de natuurlijke knipperende beweging van de oogleden om de lenzen op de juiste positie te houden, waardoor het zicht te allen tijde scherp en stabiel blijft, ongeacht de bewegingen van de ogen en het hoofd.

Samenvattend, Acuvue Vita voor Astigmatisme zijn maandelijkse contactlenzen met uitstekende hydratatie en stabiliteit, voor een consistent en comfortabel zicht.

Draagtijd

Acuvue Vita for Astigmatism is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Acuvue Vita for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Acuvue Vita for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u