Proclear 1 Day Multifocal - Vergelijk Prijzen

Proclear 1 Day Multifocal
(3)

Prijzen vergelijken van 45,99 € tot 71,88 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 45,99 € tot 71,88 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 45,99 € en de hoogste is 71,88 €. Bespaar tot 36%.

Koop Proclear 1 Day Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear 1 Day Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Proclear 1 Day Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Omafilcon A
 • Watergehalte
  60 %, 62 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  37 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Proclear 1 Day Multifocal contactlenzen zijn daglenzen gemaakt door CooperVision, ontworpen om presbyopie te corrigeren en droge ogen te verminderen. Gemaakt van het materiaal Omafilcon A met een watergehalte van 60 tot 62%, zorgen deze lenzen voor optimaal comfort.

Het bijzondere aan de Proclear 1 Day Multifocal is de optische opbouw, die het oog in staat stelt om een instinctieve zone te vinden die de optimale focus biedt. Dit betekent dat ze klaar zijn voor elke situatie - of u nu rijdt, leest of aan de computer werkt. Ze zorgen voor helder zicht op alle afstanden, waardoor ze een uitstekend alternatief zijn voor een bril.

Een ander belangrijk kenmerk van de Proclear 1 Day Multifocal is de PC™-vochtinbrengende technologie. Deze technologie laat water aan het lensoppervlak binden en voorkomt dat het verdampt. Deze beschermende laag die op het lensoppervlak wordt gevormd, voorkomt ophoping van vuil en vermindert het ontstaan van afzettingen.

Tenslotte is het belangrijk op te merken dat er geen toegevoegde waarde is opgegeven voor Proclear 1 Day Multifocal contactlenzen. De fabrikant geeft aan dat deze lenzen bedoeld zijn voor dragers met een additie tot +2.50.

Draagtijd

Proclear 1 Day Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Soort Lens

Proclear 1 Day Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Proclear 1 Day Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u