Proclear 1 Day - Vergelijk Prijzen

Proclear 1 Day
(3)

Prijzen vergelijken van 24,60 € tot 47,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 24,60 € tot 47,00 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 24,60 € en de hoogste is 47,00 €. Bespaar tot 48%.

Koop Proclear 1 Day online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear 1 Day wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Proclear 1 Day
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Omafilcon A
 • Watergehalte
  60 %, 62 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  28 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Proclear 1 Day contactlenzen worden gefabriceerd door CooperVision. Ze zijn gemaakt van het materiaal Omafilcon A, wat bekend staat voor zijn uitstekende draagcomfort en hoge watergehalte van 60% tot 62%. Ze zijn ontworpen om slechts voor één dag te dragen en hebben geen uitgebreid draagvermogen.

Dit type lens heeft een zuurstofdoorlaatbaarheid van 28 Dk/t, wat betekent dat ze je ogen laten ademen, een essentieel kenmerk voor daglenzen. Wat hun specifieke kenmerken betreft, ze etaleren een verbeterde tolerantie, mogelijk gemaakt door een geavanceerde technologie, en zijn specifiek ontworpen voor comfort gedurende de hele dag. In feite is Proclear 1 Day meerdere malen geroemd om hun uitzonderlijk comfort voor mensen die langere uren lenzen dragen.

Ondanks dat ze dagelijks worden vervangen, is er geen tekort aan hoogwaardige designfunctionaliteit met Proclear 1 Day. Ze hebben net zoals andere lenzen een asferisch frontoppervlak en een nieuw ontworpen achteroppervlak en randen. Dit alles draagt bij aan de algehele prestaties en de hoogst mogelijke draagcomfort die deze lenzen bieden.

Draagtijd

Proclear 1 Day is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Proclear 1 Day heeft een gemiddelde beoordeling van 3,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u