Precision1 - Vergelijk Prijzen

Precision1
(4)

Prijzen vergelijken van 44,53 € tot 65,88 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 44,53 € tot 65,88 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijs Geschiedenis

De laagste prijs gedurende de afgelopen 12 maanden is 44,53 € per maand.

Momenteel is de laagste prijs 44,53 € per maand.

Hoe koop je contactlenzen online?

Als je nog nooit contactlenzen online hebt gekocht, kan je onze eenvoudige gids volgen: hoe koop je contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 44,53 € en de hoogste is 65,88 €. Bespaar tot 32%.

Koop Precision1 online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Precision1 wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Precision1
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Verofilcon A
 • Watergehalte
  51 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  100 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.3
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Precision1 daglenzen zijn een topproduct van de bekende fabrikant Alcon. Gemaakt van Verofilcon A-materiaal, hebben deze lenzen een watergehalte van 51%. Ze zijn ontworpen om optimaal comfort en gezonde ogen te bieden, mede dankzij het hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 100 Dk/t.

De geavanceerde SMARTSURFACE®-technologie maakt van deze lenzen een watergradiënt lens. De kern bestaat uit siliconen-hydrogel materiaal, terwijl het oppervlak, dat in contact komt met het gevoelige oogweefsel, gemaakt is van een klassiek hydrogel met een watergehalte dat groter is dan 80%. Hierdoor zijn de lenzen bijzonder comfortabel om te dragen.

Precision1 lenzen hebben een dagelijks vervangingsschema, wat algemeen als de gezondste manier van dragen wordt beschouwd. De gebruiker begint elke dag met verse, steriele lenzen en gooit deze aan het eind van de dag gewoon weg. Kortom, Precision1 is een uitstekende allround daglens.

Draagtijd

Precision1 is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Precision1 heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten