Focus Dailies All Day Comfort - Vergelijk Prijzen

Focus Dailies All Day Comfort
(2)

Prijzen vergelijken van 30,33 € tot 49,78 €.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van 30,33 € tot 49,78 €. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 6 winkels en verpakkingen van 30, 90 of 180 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 30,33 € en de hoogste is 49,78 €. Bespaar tot 39%.

Koop Focus Dailies All Day Comfort online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Focus Dailies All Day Comfort wordt verkocht in dozen met 30, 90 of 180 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Focus Dailies All Day Comfort
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Nelfilcon A
 • Watergehalte
  69 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  26 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  13.8
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Focus Dailies All Day Comfort contactlenzen, geproduceerd door Alcon, zijn daglenzen gemaakt van Nelfilcon A materiaal. Deze lenzen zijn met name bekend om hun uitstekende comfort en gemakkelijke hantering. Ze worden vaak aanbevolen voor mensen die net beginnen met het dragen van contactlenzen.

Het onderscheidende kenmerk van deze lenzen is de opname van een bijzonder vochtinbrengend middel, PVA genaamd, dat bij elke knippering wordt afgegeven om de ogen op effectieve wijze vochtig en gehydrateerd te houden. Dit zorgt voor een helder, gezond zicht gedurende de hele dag. Met een watergehalte van maar liefst 69% en een zuurstofdoorlaatbaarheid van 26 Dk/t, biedt de Focus Dailies All Day Comfort een uitstekende balans tussen comfort en gezondheid.

Hoewel ze zijn ontworpen voor eenmalig gebruik, zorgt de vochtinbrengende technologie ervoor dat deze lenzen de hele dag door comfortabel blijven. Over het algemeen is de Focus Dailies All Day Comfort een solide keuze voor mensen die op zoek zijn naar dagelijkse wegwerplenzen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Draagtijd

Focus Dailies All Day Comfort is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-daglenzen, worden gedurende één dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Focus Dailies All Day Comfort heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten