TOTAL30 - Vergelijk Prijzen

TOTAL30
(3)

Prijzen vergelijken van 15,00 € tot 25,00 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 15,00 € tot 25,00 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 15,00 € en de hoogste is 25,00 €. Bespaar tot 40%.

Koop TOTAL30 online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

TOTAL30 wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  TOTAL30
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lehfilcon A
 • Watergehalte
  55 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  154 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Alcon heeft een nieuwe toevoeging in hun assortiment van kwaliteitsproducten, namelijk de maandelijkse silicone-hydrogel contactlenzen TOTAL30. Ze vormen een hoogwaardige afgeleide van de Dailies TOTAL1 productlijn en zijn geproduceerd met behulp van Lehfilcon A materiaal.

Deze lenzen bieden een uitzonderlijk comfort dankzij het unieke fabricageproces. Dit combineert een siliconen-hydrogel materiaal met hoge zuurstofdoorlaatbaarheid die op 154 Dk/t ligt, geplaatst in de lenskern, met een hydrogel materiaal met hoge vochtigheid. Deze Water Gradient-technologie zorgt ervoor dat het watergehalte in de lenskern op 55% blijft, terwijl het bijna 100% aan het oppervlak van de lens is.

Verder worden deze lenzen gemaakt met de CELLIGENT-technologie. Deze innovatieve techniek is geïnspireerd op de biologie van het oog en imiteert het oogoppervlak. De technologie combineert een biomimetisch oppervlak en een unieke lenschemie, waardoor het lensoppervlak bestand is tegen bacteriën en lipidestructuren. Tegelijkertijd kan de lens nog steeds vocht aantrekken en vasthouden, waardoor hij de hele dag aangenaam zacht en gesmeerd blijft. Het gebruik van TOTAL30 voelt zo comfortabel aan dat je bijna niet merkt dat je lenzen draagt.

TOTAL30 contactlenzen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, wat betekent dat je niet kan slapen terwijl je deze lenzen draagt. Ze moeten 's avonds altijd uit de ogen worden verwijderd, worden gereinigd met een kwalitatieve lensverzorgingsoplossing en worden gedurende de nacht in een lenshouder gerevitaliseerd. De vervangingsschema voor deze lenzen betreft 30 dagen, dus na een maand gebruik is het tijd om een nieuw paar te beginnen.

Draagtijd

TOTAL30 is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Beoordelingen

TOTAL30 heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten