Air Optix Night and Day Aqua - Vergelijk Prijzen

Air Optix Night and Day Aqua
(2)

Prijzen vergelijken van 15,96 € tot 26,67 €.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van 15,96 € tot 26,67 €. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 15,96 € en de hoogste is 26,67 €. Bespaar tot 40%.

Koop Air Optix Night and Day Aqua online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Air Optix Night and Day Aqua wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Air Optix Night and Day Aqua
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Lotrafilcon A
 • Watergehalte
  24 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  175 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  13.8
 • BC
  8.4, 8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

De Air Optix Night and Day Aqua contactlenzen zijn vervaardigd door Alcon en gebruiken Lotrafilcon A als materiaal. Deze lenzen zijn in staat tot zeer hoge zuurstofdoorlatendheid, wat een belangrijk kenmerk is. Met dit adaptieve vermogen kan een voldoende hoeveelheid zuurstof de hoornvlies bereiken, zelfs tijdens het slapen.

Kenmerkend voor de Air Optix Night and Day Aqua lenzen is het feit dat ze continu gedragen kunnen worden. Dit betekent dat u de lenzen tot 30 dagen en nachten achter elkaar kunt dragen, zonder ze te hoeven verwijderen. Een kenmerk dat vooral aantrekkelijk is voor mensen met een drukke levensstijl.

Met een watergehalte van 24%, bieden deze lenzen ook een comfortabele ervaring voor de drager. Alcon heeft ook een unieke SmartShield-technologie in deze lenzen geïntegreerd. Deze technologie helpt bij het creëren van een soepeler lensoppervlak en minder wrijving tussen het oog en het ooglid.

Al met al zijn de Air Optix Night and Day Aqua lenzen een uitstekende optie voor degenen die op zoek zijn naar flexibele en onderhoudsarme contactlenzen.

Draagtijd

Air Optix Night and Day Aqua is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagenlenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Beoordelingen

Air Optix Night and Day Aqua heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten