Acuvue Oasys for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys for Astigmatism
(1)

Prijzen vergelijken van 18,63 € tot 31,67 €.

De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijzen vergelijken van 18,63 € tot 31,67 €. De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 8 winkels en verpakkingen van 6 of 12 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 18,63 € en de hoogste is 31,67 €. Bespaar tot 41%.

Koop Acuvue Oasys for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 6 of 12 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys for Astigmatism
 • Draagtijd
  Tweewekelijkse lens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  129 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -9 tot 6
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys voor Astigmatisme zijn tweewekelijkse torische contactlenzen geproduceerd door Johnson & Johnson. Deze lenzen, gemaakt van Senofilcon A materiaal, zijn speciaal ontworpen om astigmatisme te corrigeren. Ze hebben een watergehalte van 38%, wat bijdraagt aan het draagcomfort.

De lenzen worden geprezen om hun hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 129 Dk/t, wat resulteert in gezondere ogen. Bovendien zijn ze uitgerust met de gepatenteerde Hydraclear Plus-technologie, die ervoor zorgt dat de lenzen de hele dag vochtig en comfortabel blijven.

Een opmerkelijke eigenschap van Acuvue Oasys voor Astigmatisme is het Versnelde Stabilisatieontwerp (ASD) technologie. Dit zorgt voor een consistente positionering van de lens op het oog, waarbij het knipperen van het oog de lens in de juiste cilindrische positie op de oogbol houdt.

Acuvue Oasys voor Astigmatisme contactlenzen worden aanbevolen voor een draagcyclus van twee weken. Ze dienen elke avond te worden verwijderd en gedesinfecteerd in een contactlenzendoosje met oplossing.

Al met al bieden Acuvue Oasys voor Astigmatisme een stabiele correctie en comfort voor een ideale draagervaring.

Draagtijd

Acuvue Oasys for Astigmatism is een tweewekelijkse lens. Tweewekelijkse lenzen, ook bekend als 14-dagenlenzen of weeklenzen, worden 14 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Acuvue Oasys for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Acuvue Oasys for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten