Krys en de Tour de France


29/06/2024 17:06
Krys sponsoring bij de Tour de France

Krys, een bekende optische retailer in Frankrijk, is een bekende naam bij fans van de Tour de France. Maar wat is Krys, en hoe zijn ze verbonden met dit iconische wielergebeuren?

Wat is Krys?

Krys is een toonaangevende Franse keten van optiekzaken, die brillen, contactlenzen, en optische diensten aanbiedt. Het bedrijf werd opgericht in 1967 en is uitgegroeid tot een van de meest herkende optische merken in Frankrijk, met talrijke locaties in het hele land.

Krys en de Tour de France

Sinds 2014 is Krys een prominente sponsor van de Tour de France, specifiek geassocieerd met de witte trui. Deze trui, bekend als de 'maillot blanc', wordt toegekend aan de beste jonge renner onder de 26 jaar.

Het partnerschap tussen Krys en de Tour de France verhoogt de zichtbaarheid van zowel het merk als de sport. Voor Krys is het een kans om hun steun voor gezondheid en sport te tonen, terwijl ze een breed publiek bereiken via een van 's werelds meest beroemde wielerwedstrijden.

De impact van sponsoring

Sponsoring in de Tour de France biedt merken zoals Krys aanzienlijke exposure. De wedstrijd trekt miljoenen kijkers wereldwijd, waardoor Krys een platform krijgt om zich te verbinden met een wereldwijd publiek.

Referenties

  1. Krys Official Website
  2. Tour de France Sponsors
  3. Tour de France, Krys, Press Release 2023
  4. Krys Wikipedia