Acuvue Oasys with Transitions - Vergelijk Prijzen

Acuvue Oasys with Transitions
(3)

Prijzen vergelijken van 22,59 € tot 22,59 €.

De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijzen vergelijken van 22,59 € tot 22,59 €. De prijs wordt berekend per maand (4 lenzen).

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 2 winkels en verpakkingen van 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand 22,59 € en de hoogste is 22,59 €. Bespaar tot 0%.

Koop Acuvue Oasys with Transitions online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Acuvue Oasys with Transitions wordt verkocht in dozen met 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Acuvue Oasys with Transitions
 • Draagtijd
  Tweewekelijkse lens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Johnson & Johnson
 • Materiaal
  Senofilcon A
 • Watergehalte
  38 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  121 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.acuvue.com/.

Verzending

Alle winkels op deze pagina leveren aan België. De gebruikelijke levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen nemen. De exacte levertijd kunt u vinden op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze dienst aanbieden.

Beschrijving

Acuvue Oasys met Transitions zijn baanbrekende twee-wekelijkse siliconen-hydrogel contactlenzen geproduceerd door Johnson & Johnson. Deze lenzen zijn vervaardigd uit Senofilcon A, hetzelfde hoogwaardige materiaal dat wordt gebruikt in de standaard Acuvue Oasys lenzen. Ze hebben een watergehalte van 38% om continu comfort te bieden.

Wat deze lens uniek maakt, is de bijzondere functie van Transitions™ Light Intelligent Technology™. Deze technologie past de lenzen automatisch aan de veranderende lichtomstandigheden aan. Waardoor snelle en naadloze overgangen tussen verschillende omgevingen mogelijk zijn. De lenzen kunnen in minder dan 60 seconden donkerder worden en in ongeveer 90 seconden weer helder worden. De lenzen zijn ook beroemd om hun vermogen om blauw licht te filteren, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die veel tijd doorbrengen voor schermen.

Acuvue Oasys met Transitions bevatten ook een inside-out indicator en een helderblauwe tint voor gemakkelijke manipulatie. Ze zijn echter niet bestemd voor continue dragen, echt bedoeld voor gebruik gedurende een periode van 14 dagen. Onthoud altijd om uw lenzen goed te onderhouden en een voorgeschreven draagtijd te volgen om de gezondheid en het comfort van uw ogen te waarborgen.

Draagtijd

Acuvue Oasys with Transitions is een tweewekelijkse lens. Tweewekelijkse lenzen, ook bekend als 14-dagenlenzen of weeklenzen, worden 14 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook in geslapen worden.

Soort Lens

Acuvue Oasys with Transitions is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Acuvue Oasys with Transitions heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Aanbevelingen voor u